Ürün Kodu: 369
Marka: Tereci
Pişirmeden önce yaklaşık 6-8 saat arası soğuk suda bekletilmesi hem pişme süresini kısaltır hem de sindirimini arttırır. Suda bekletme veya pişirme sırasında tuz eklemeyin. Tuz serleştirerek pişmesini geciktirir. Yumuşadıktan sonra tuz eklemek en iyisidir.
3 su bardağı maş fasulyesi 40-45 dk arasında pişer. Düdüklü tencerede pişme süresi 15-20 dakikaya düşer. Maş fasulyesiyle çorba, köfte ve piyaz hazırlanabilir. Pilavlarda ve salatalarda kullanabilir. Aynı zamanda maş fasulyesini çimlendirerek besin değerini arttırabilirsiniz.
Pazartesi'den Perşembe gününe kadar saat 15.00'e kadar vereceğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Perşembe günü saat 15.00'den sonra vereceğiniz siparişler Pazartesi günü kargoya teslim edilir. (Yiyecek içecek maddelerinin hafta sonu kargoda kalıp bozulmasını engellleme amaçlıdır.)
200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödemezsiniz. Bu tutarın altındaki alışverişlerde ise 10 TL taşıma bedeli alınır.