Ürün Kodu: 741
Marka: Tereci
Ezine bölgesinden temin edilen koyun ve inek sütlerinin klasik beyaz peynir üretim metodu ile işlenmesi sonucu elde edilen ürünümüzde sadece şirden (doğal) peynir mayası ve sadece deniz tuzu kullanılması farklılık oluşturmaktadır. Soğuk hava deposunda en az 6 ay olgunlaşmasının beklenmesi gerekmektedir.Peynirimizin lezzetine doyamayacaksınız.Kral ezine peynirinin kendine has aroması sizler için bu peyniri vazgeçilmez kılacaktır.
Pazartesi'den Perşembe gününe kadar saat 15.00'e kadar vereceğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Perşembe günü saat 15.00'den sonra vereceğiniz siparişler Pazartesi günü kargoya teslim edilir. (Yiyecek içecek maddelerinin hafta sonu kargoda kalıp bozulmasını engellleme amaçlıdır.)
200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödemezsiniz. Bu tutarın altındaki alışverişlerde ise 10 TL taşıma bedeli alınır.